Sunday, April 15, 2012

go mestech go.. aummmm!!

congrates.. congrates.. congrates...
berkalung2 tahniah buat team2 suka mestech yang berjaya merangkul medal di sukan MFI tadi.. kita dah buktikan kita tak berapa "sayo" sangat dah bila berjaya jugak menggenggam medal dari game2 yang dipertandingkan...
mini sukan mestech (sebab jadi tetamu mfi je kan...) kali ni agak mengimbau kenangan sukan mestech tahun lalu. kali ni berbeza 360darjah betul! kalau dulu bergelar atlit yang terkinja2 di tengah padang dan gelanggang, kali ni cuma bersama botol kosong dan vuvuzela... hihi.. da bertukar jadi penyokong la plak dah.. ada unsur2 kesian ke di situ? naaaa~ bangga beb! lagi seronok berada di luar gelanggang, menyorak dan bagi sokongan pada kawan2 lain. masanya da sampai utk berada di samping gelanggang sahaja bukan bersama2 dalam gelanggang dah. kena sedar diri jugak kan. orang lain yg lebih layak ada utk mengisi kekosongan dan menguatkan pasukan. sebagai kuda tua, da tiba masa masuk bangsal dan berehat. kecederaan lepas bersukan tahun dulu, masih terasa2 sampai sekarang.. so memang kna sedar diri la da... hahaha
pada aku pendirian tetap sama.. ye aku bukan top player dah macam dulu tapi aku suka kekalkan gelaran 'TOP' tu dimana2.. sekarang aku terasa nak jadi "top supporter and cheer' plak dah. syok gak uh! yearhhh.. da ade 'game' baru.. hahahaha
guys.. pada yg belum pernah mengetahui dan merasakan kehebatan dan kehangatan berada di gelanggang kssu, welcome! kalau merasakan kami tak patut mengenakan sorak bersaiko pada lawan, nah... korang rasakan la nnt disaiko bila tiba di sana.. kami bukan mengugut tapi inilah hakikat. ada sebab bile kami digelar senior. mknanya kami agak berpengalaman dan pernah merasai kesakitan diceceh dari segi mental. korang tak berani nak rasakan disaiko oleh kami? well.. selamat berseronok bila tiba di sana nnt.. kami mendoakan yang terbaik utk smua...

tahniah sekali lagi kepada smua.. go mestech go.. aummm!!!