Friday, January 11, 2013

Assalamualaikum w.b.t.... 2013~

11/1/13.... nice odd date number... mak mesti suka no.ganjil2 gini. nak2 kalo ada no.7. ape yang tuah sangat ngan no.tu. xde sape yang tau.. hahahaha
ahlan wasahlan 2013.. walaupun terlewat 11 hari tapi bulan ni masih baru untuk permulaan tahun.
tak banyak benda yang nak dikongsikan sebab aku da penah berjanji pd diri sendiri untuk hadapi sebarang kemungkinan dan cabaran untuk sesi tahun lepas tanpa perlu mengadu pada mr.blog. yep! i've made it. senyum ni masih terasa sampai ke telinga.. Syukur Ya Allah atas kemurahanMu dan kasih sayangMu pada aku.. dalam kelesuan memulakan awal semester lepas, aku dikejutkan dengan keputusan peperiksaan yang cukup membanggakan. terkedu dan terkesima sewaktu membaca gred keputusan tapi memang tertulis begitu. semua kegusaran n kelesuan hilang macam tu je.. susah nak percaya tapi sekali lagi podium tu aku jejaki. kali ni bukan secara solo tapi bersama orang yang sangat aku sayangi.. kita berjaya sayang!

aku tak nafikan final exam lepas, kitaorang study macam main2 je.. semuanya terlalu last minit. macam2 kejadian dan cara kiteorg study tapi yang pasti, semuanya 'last minute effort'. sminggu yang diperuntukkan utk study week, santai dan rileks je agenda kiteorg.. boleh g bersiar2, tgok movie dan klua makan. xnak sesakkan kepala dan stress, tu la moto kami. lagi satu, kiteorg cukup bersandarkan pada prinsip, 'kiteorg tak kacau orang, so back off dr kiteorg'.. semua effort utk carry marks kiteorg da berikan, ckup utk bawak 'nyawa' kiteorg utk battle di final. it's worth! mana mulut2 longkang yang sedap ngata sangat dulu? keep talking behind, then u'll face with ur own mess.


semester baru da nak mula so azam baru pon kne buat dah siap2.. no more free rider! tu yang utama. pedulik plak dengan muka kesian korg, yang penting we stick together ok baby? u r my true sidekick. saya masih student awak n awak la tutor saya.. bersabar la dengan saya lagi ye.. result sem lepas saya dedicated pada tutor yg saya sayangi.. trima kasih atas segalanya... tahniah utk awak jugak. in sha Allah, semester ni kita cuba lagi... good luck and happy new year.. sayang kamu selamanya NLR