Sunday, December 4, 2011

missed her so damn much...!

bape hb hari ni? baru 3hb.disember??? adoyaaiiiii..... lambat gile la lagi nak sampai ke bulan depan kalo gitu. huwaaaaa.... eh by the way, hepi besday pada side kick prankerzsmania aku nun di penang sana... sweet 19th larr liyana manap oii.. akk doakan segala yang terbaek utk latt.. keep loving and in love rite sis?! takpe, ble masuk isu sayang2 ni, mmg kna banyak buat pengorbanan. memang penat tapi keberbaloian tu yang kite cari. sabar mesti banyak.. sabar?? huwaaaaaa.... nak sambung nangis la smula. aku dok cakap kat orang pandai tapi diri sendiri tak reti nak praktikkan. mana tahan derr... sebulan pon terasa berbulan2 dah. AKU TERLALU RINDUKAN DIA... huhu. sumpah memang nakkan menatang kucing biru tak bertelinga tu.. aku nak PINTU SESUKA ATI!!!! benci btul jadi macam ni tapi takat mane je kemampuan kite.. takat ni je la... (menangis lagi)

awak, awak sabar jugak yea. insyaAllah nnt kite jupe. buat mase ni kite jupe kat sini je la dulu. ada jugak hikmahnya kita berjauhan sebab thru cuti panjang ni la kite nak services smula hubungan. mcm saya ckp dulu, appreciate masa yang kita ada sblm ni sbb ni la masanya kita nak guna appreciation yang kita da buat. macamana? banyak tak nak kena services? 

saya percaya pada ketentuan Allah, kita cuba merancang dulu dan selebihnya biar DIA yang tentukan. juz wait for me ok? miss u so much!!!!

2 comments:

  1. piu2 sayang, saye pun rindu awak juge...sabar jugak ye piupiu...masa tu sampai jugak nanti...saya sayng awak, saya rindu awak, saya chenta awak...jg diri yea sayang

    ReplyDelete
  2. thanx dear.. looking forward nak jupe awak..

    ReplyDelete